luni, 1 decembrie 2008

Teatru Nou

Adresa: Piata Amzei nr 1- 3
Telefoane :

Trupa "Teatru Nou" a luat nastere in august 2006.

Este alcatuita din 4 membri: Diana Vlase, membru fondator, Alin Gheorghisan, Alina Paltineanu si Dan Ursu.

Incepand cu februarie 2007, trupa a inceput sa joace productii proprii, piese cu profunde elemente de natura sociala, care cauta sa traga un semnal de alarma asupra ignorantei si prejudecatilor.

In aceasi luna s-a inceput si un turneu national, cu o promovare agresiva care a permis accesul trupei la difertite manifestari culturale, printre care si "Festivalul de Teatru Underground de la Arad", in mai 2007, a carui juriu a apreciat nu doar jocul actoricesc, ci si profunzimea piesei.Astfel, s-a facilitat accesul la un nou Festival de Teatru, la Cluj.

Odata cu piesa "Anunt:Vand femei!", care se vrea a fi un avertisment impotriva traficului de fiinte umane, Teatru Nou se bucura de sprijinul Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Pesroane, din cadrul Ministerului de Interne, participand activ la campania acesteia prin intermediul unui spot publicitar si printr-un turneu national cu piesa.

Despre membri:

Diana Vlase, membru fondator si scriitor al pieselor jucate de trupa, a fost castigatoarea premiului pentru cel mai bun rol feminin la festivalul Hyperion Studfest in 2006. Colaborari cu diverse televiziuni, printre care Prima Tv, Otv si Atomic tv sau radiouri:Lynx, City FM sau VP Radio.

Alin Gheorghisan-locul 3 la Festivalul de la Mamaia, 2006, colaborator in prezent al Teatrului Tandarica, colaborari cu diverse televiziuni:TVR1, Euphoria Lifestyle TV, Prima Tv, National Tv, colaborari muzicale si cu diverse teatre de revista din Bucuresti, figuratie in diferite filme de lung si scurt metraj.

Dan Ursu - angajat al Teatrului National Bucuresti.

Alina Paltineanu - absolventa a Facultati de Teatru Hyperion, in anul 2006, in prezent student la Master "Arta Spectacolului"-UNATC.

Pana in prezent, au fost sustinute peste 60 de spectacole marca "Teatru Nou", atat in Bucuresti, cat si in tara.

Niciun comentariu: