luni, 1 decembrie 2008

Teatrul Metropolis

Adresa: Str. Mihai Eminescu nr. 89
Telefoane:
Fax: 021.210.51.92
Mail: teatrul.metropolis@gmail.com
Web: www.teatrulmetropolis.ro

Teatrul Metropolis a luat fiinţă la 1 ianuarie 2007 la iniţiativa actorilor George Ivaşcu şi Romeo Pop şi, la 1 noimebrie 2007, a avut loc lansarea oficială.

In mai puţin de un an, George Ivaşcu, director al Teatrului Metropolis, construieşte cel mai modern teatru din România, fiecare detaliu fiind minuţios ales pentru crearea unei clădiri unice in peisajul romanesc şi al unui repertoriu de cea mai buna calitate.

Clădirea îmbină elemente din arhitectura high-tech cu stilul Hundertwasser. Aici există cel mai performant sistem tehnic cu dotări de ultimă generaţie.

Metropolis are o sală multifuncţională, uşor adaptabilă oricărui spaţiu de joc si este singurul teatru din Romania care respecta normele occidentale de calitate, oferind publicului cele mai bune conditii.

In repertoriul Teatrului Metropolis găsiţi spectacole - din toate genurile teatrale, concerte, evenimente speciale şi multe alte proiecte, pentru a putea bucura toate gusturile artistice ale spectatorilor.

Ne bucurăm să spunem că spectatorii care ne trec pragul revin la scurt timp pentru a vedea spectacolele teatrului Metropolis.

Niciun comentariu: